woensdag 30 oktober 2013

'Het puttertje' kopen en review lezen - boek van Donna Tartt

Lees hier een review over: 'het puttertje' van Donna Tartt en lees hoe je dit boek online kunt kopen!

Het puttertje - geschreven door Donna Tartt - gaat over een jongetje genaamd Theo Decker. Zijn moeder komt om bij een aanslag, maar hij blijft in leven. Hij moet na de aanslag zonder zijn moeder en zijn vader (die eerder al verdwenen is) proberen een normaal leven op te pakken. Natuurlijk gaat dit niet zonder slag of stoot en gaat dit gepaard met allerlei problemen...

Benieuwd naar het verloop van het verhaal? Koop hier 'het puttertje' van Donna Tartt

Het boek is prachtig geschreven en zet je vaak aan het denken over jouw eigen situatie; in deze wereld zonder al te veel oorlogen, leeft men een heerlijk leven, terwijl het boek een zekere sobere kant heeft. Voor de lezer die van spannende verhalen houdt, is dit boek een zekere aanrader! Met 4,5 ster gemiddeld in bol.com, raad ik iedereen dit boek aan.

Specificaties 'het puttertje'


 • Nederlands
 • 928 pagina's
 • Bezige Bij
 • september 2013

U kunt in de reacties uw eigen mening over dit boek van Donna Tartt achterlaten.


"Tem je Geest" kopen en review - boek van Ruby Wax

Lees hier een review over "Tem je Geest" en hoe je dit boek kunt aanschaffen; een boek van Ruby Wax! 

Dit boek wordt getypeerd als hartverwarmend, grappig en ontroerend; kortom: dit boek laat je kennismaken met diverse emoties en laat je bovenal ontroeren.

Als je dit boek wilt kopen - "Tem je geest" van Ruby Wax kopen

Review over 'Tem je geest' van Ruby Wax

Tem je geest laat je diverse inzichten zien hoe ons eigen kritische gedachtegang ons gestrest en gespannen kunnen maken. Dit wordt door Ruby Wax op een hele vermakelijke en sfeervolle manier verteld, waardoor het boek naar mijn mening enorm leuk is om te lezen. Als je houdt van verhalen die zich met name op gedachtes richten, is dit boek een echte aanrader voor jou! Het boek staat niet zomaar al een tijdje hoog genoteerd in de boekenverkoop van Bol.com; heerlijk boek dat je binnen de kortste keren uitleest. Ruby Wax geeft ook tips hoe we ons kunnen ontspannen en geeft allerlei idee├źn van angst en stress. Voor de stresskip dus een echte aanrader...

Specificaties van "Tem je geest"  


 • Nederlands
 • 288 pagina's
 • Spectrum
 • oktober 2013

Graag uw mening over dit boek (onderaan in de reacties!), zodat u anderen kunt adviseren over de aankoop van dit boek van Ruby Wax."Broodbuik" kopen en reviews - boek van William Davis

Lees een review van Broodbuik van William Davis en lees waar je "Broodbuik" kunt kopen.

Broudbuik is een boek dat evenals "De Voedselzandloper" zich richt op voedsel en met name tarwe en gluten; brood dus!

Natuurlijk kunt u dit boek van William Davis kopen:

Koop "Broodbuik" van William Davis

Review/mening over Broodbuik

Broodbuik is een boek dat zich negatief opstelt tegenover brood (tarwe en gluten). Dit boek was een bestseller in New York en is dus al diverse keren met prijzende woorden gewaardeerd. Het is voor de voedselliefhebber en met name voor de broodliefhebber een apart boek om te lezen, aangezien veel mensen altijd gedacht hebben dat brood 100% goed was. Ik heb het boek wel leren waarderen tijdens het lezen van het boek, maar ik ben niet gestopt met het eten van brood :). Ook in de Bol.com ranglijst van goedverkopende boeken staat dit boek hoog genoteerd; een aanrader dus!

Specificaties "Broodbuik"

 • Nederlands
 • 320 pagina's
 • Kosmos Uitgevers
 • juni 2013
 Hieronder in de reacties is er ook voor u ruimte om uw mening over het boek achter te laten!


De Voedselzandloper (boek) kopen en review/ervaring

Lees hier over het boek: "De Voedselzandloper"; waar kun je het kopen en wat zijn de meningen/ervaringen (reviews) over dit boek?

De Voedselzandloper is een boek geschreven door Kris Verburgh.
Het boek is ondertussen een bestseller op bol.com, kopen?

Koop hier "De Voedselzandloper" van Kris Verburgh.

Ervaringen/reviews tot nu toe?

Tot nu toe zijn de ervaringen en reviews over De Voedselzandloper uiterst goed gestemd; op bol.com is dit boek namelijk niet voor niets een bestseller en staat het met 4,5 ster bovenaan in de boekenverkoop op Bol. Het boek beschrijft hoe we de overgang maken van oud naar jong en wat gezond voedsel is. Het is een alternatief voor de schijf van vijf en daardoor trekt het vele mensen aan. Voor iedereen raad ik dit boek: topsporters, voedingsdeskundigen en eetliefhebbers in het bijzonder.

Een aantal korte feitjes over het boek:

 • Nederlands
 • 224 pagina's
 • Bert Bakker
 • april 2012
Uw mening over De Voedselzandloper?

Ik hoor graag uw mening over het boek; laat gerust een reactie achter (hieronder) om uw mening te laten doorschemeren.