vrijdag 1 november 2013

Kopen en review: Fast & Furious 6

Lees hier een review over Fast & Furious 6 en lees hoe u dit product kunt kopen. Fast And The Furious 6 is een DVD die echt een mannen dvd is; alles zit erin wat jongens en mannen (en sommige vrouwen) blij maakt. Hier lezer je specificaties over de film en lees je een review over deze DVD en lees je hoe je Fast and Furious kunt kopen.

Kopen: Fast & Furious 6

Fast & Furious 6 is op DVD te koop via verschillende online websites. Klik hieronder op de link om Fast And Furious 6 te kopen:

Fast & Furious 6 kopen!

Review: Fast & Furious 6

Fast & Furious bestaat uit zes delen en is een echte mannen dvd. Onlangs kwam Fast & Furious 6 uit en ook de zesde uit de reeks bleek een topper. Heel veel positieve reacties en de verkopen via bijvoorbeeld bol.com waren ook goed. Fast & Furious is een film die zich op alles richt wat mannen leuk vinden:
 • Auto's
 • Actie
 • Technologie
 • Vrouwen
Naar mijn mening is deze film dus zeer geslaagd en daarom raad ik iedereen aan om deze film te zien!

Specificaties

 • Engels
 • Dvd
 • 1 disk
 • 125:00 minuten
 • september 2013
Fast & Furious 6 dvd kopen en review U kunt hieronder (in de reacties) uw mening over dit product achterlaten.


Kopen/pre-orderen en review: Call of Duty Ghosts

Lees hier een review over Call of Duty Ghosts en lees hoe u dit product kunt kopen. De Call of Duty Ghosts zal op 5 november 2013 worden gereleased. Tot die tijd is er voor de Call of Duty fans de mogelijkheid om Call of Duty Ghosts te pre-orderen. Hier behandeling ik de volgende punten over Call of Duty Ghosts: hoe/waar kun je het COD Ghosts kopen?, de specificaties en ik schrijf een review over de game.

Kopen/reserveren/ pre-orderen: Call of Duty Ghosts

Call of Duty Ghosts is al te reserveren zodat u op 5 november 2013 (de dag van de release) COD Ghosts ontvangt. Hieronder staan twee links; een link naar de pre-order van Ghosts voor de Playstation 3 en een link voor de pre-order van Ghosts voor de Xbox:

Call of Duty Ghosts kopen voor de PS 3!

Call of Duty Ghosts kopen voor de Xbox!

Review: Call of Duty Ghosts

Het spel is nog niet uit, maar de COD Ghosts trailer al wel. Ik moet zeggen dat ik de beelden die ik tot nu toe heb gezien, er erg goed uitzien. Ik vind het dit jaar enorm lastig  om te zeggen welk spel ik liever heb; Battlefield 4 of Call of Duty Ghosts... Ik ben enorm onder de indruk van de vernieuwingen van Ghosts. Je bent als het ware een 'barbaar' (Guerillastrijder) in een wereld die één en al puinhoop is. Ik ben erg benieuwd hoe het is om met dieren rond te trekken in COD Ghosts (wat ook blijkt te kunnen..). Kortom: ik ben erg benieuwd hoe deze game zal uitpakken en wie dit jaar de strijd zal winnen: Battlefield 4 of COD Ghosts.

Specificatie COD Ghosts

 • Fanatieke gamer
 • First Person
 • november 2013

Call of Duty Ghosts kopen/pre-orderen/reserveren en review U kunt hieronder (in de reacties) uw mening over dit product achterlaten.Kopen/reserveren & Review - Sony Playstation 4

Lees hier een review over de Sony Playstation 4 en lees hoe u dit product kunt kopen. De Sony Playstation 4 is een game console die eind 2013 zal worden gereleased; natuurlijk kunt u deze PS 4 nu al pre-orderen/kopen/reserveren. Hier vertel ik u alles over de Playstation 4 van Sony: hoe je deze console moet kopen, de specificaties van de PS4 en wat ik van de Playstation 4 vindt.

Playstation 4 - pre-orderen/kopen/reserveren

De Playstation 4 is al via allerlei webshops te pre-orderen, zodat jij de Playstation 4 op de dag van de release hebt, hieronder staat een linkje die verwijst naar bol.com, waar je de PS4 nu al kunt reserveren:

Review - Sony Playstation 4 (PS 4)

De Playstation 4 zal eind dit jaar (2013) uitkomen en daarom valt er nog niet zoveel te zeggen over de console an sich. Ik moet mijn mening dus onderbouwen uit meningen van anderen en uit specificaties die al een tijdje bekend zijn over de PS4. Zover ik gehoord heb typeert de Playstation 4 zich met de volgende zaken:
 • De relatief goedkope prijs (400,-) ten opzichte van de Xbox one
 • Het grote realistische gehalte
 • De mooie graphics
Tot nu toe zijn de meningen over de Playstation 4 gemiddeld genomen erg  positief. In sommige peilingen onder gamers, is duidelijk te zien dat het meerendeel van de gamers de Playstation 4 boven de Xbox one prefereert. Het enige nadeel is wel dat je voor het Internet op de Playstation 4 moet gaan betalen.. Maar daar krijg je wel een hele hoop leuke extra's voor (die zeker die 5,- waard zijn). Ik raad de Playstation 4 dus voor alle gameliefhebbers aan!

Specificaties PS 4

Nog niets is zeker over de specificaties van de PS 4; als de console eenmaal gereleased is, zal snel vanalles duidelijk worden over de specs.

Sony Playstation 4 - PS4U kunt hieronder (in de reacties) uw mening over dit product achterlaten.Penoza - Seizoen 1 & 2 - kopen en review

Lees hier een review over Penoza van seizoen 1 en 2 en lees hoe u dit product kunt kopen. Penoza is een serie die uit acht delen bestaat. Deel 1 en 2 van Penoza zijn dus nu al te koop. Het verhaal gaat over de onderwereld: het thema is 'drugs'.

Kopen: Penoza seizoen 1 & 2 

Penoza is nu al te koop via diverse sites. Als u seizoen 1 & 2 van Penoza wilt kopen, kunt u op de link hieronder klikken:

Koop hier Penoza - Seizoen 1 & 2!

Review: Penoza

Penoza is een serie die beschrijft hoe het is om in de drugswereld te leven. Het verhaal gaat over Carmen van Walraven wier man een bekende drugsbaron is. Als haar man geliquideerd wordt onder het oog van haar jongste zoon, vat Carmen van Walraven een groots besluit. De serie beschrijft hoe het is om te leven in de drugswereld, waarin niets anders telt dan: geld, loyaliteit, drugs en status. Voor de filmliefhebbers die van actie houden, raad ik deze serie aan!

Specificaties: Penoza seizoen 1 en 2

 • Nederlands
 • Dvd
 • 4 disks
 • 800:00 minuten
 • Regio 2 
 • mei 2013

 U kunt hieronder (in de reacties) uw mening over dit product achterlaten.Kopen en review: Asus Vivobook X200CA-KX033H

Lees hier een review over de Asus Vivobook X200CA-KX033H en lees hoe u dit product kunt kopen. De Asus Vivobook heeft een Windows 8 besturingssysteem.

Kopen - Asus Vivobook

De Asus Vivobook kunt u kopen via de link hieronder:

Koop hier de Asus Vivobook!

Review - Asus Vivobook

De Asus Vivobook is een laptop met een opvallend uiterlijk. Daar komt nog eens bij dat deze laptop relatief goedkoop is (350,-) en dat het besturingssysteem van de Asus Vivobook, Windows 8 is.. Veel voor weinig geldt dus voor deze laptop. Het apparaat heeft een aparte textuur ten opzichte van andere laptops en is daarnaast extra licht en extreem slank. De kloksnelheid van 1,5 GHz is gemiddeld voor laptops van die prijs, maar deze Asus Vivobook moet het vooral van zijn ontwerp en prijs hebben. Voor weinig geld is dit een prachtige laptop die ik iedereen aanraad (op de Windows 8 haters na..). Het intern geheugen is 4096 mb en het processortype is Intel Celeron.

Specificaties - Asus Vivobook

 • 4096 MB
 • 320 GB
 • Beeldscherm: 11.6 inch
 • QWERTY toetsenbord lay-out
 • Windows 8

U kunt hieronder (in de reacties) uw mening over dit product achterlaten.Kopen en review: Acer Aspire Chromebook C710-B847CII

Lees hier een review over de Acer Aspire Chromebook C710-B847CII
en lees hoe u dit product kunt kopen.

Kopen: Acer Aspire Chromebook C710-B847CII 

De Acer Aspire Chromebook is niet een normale windows laptop, maar een apart type laptop. Dit type laptops is vergelijkbaarder met tablets; je downloadt namelijk programma's vanuit de Chrome Store. Klik hieronder op de link om de Acer Aspire Chromebook C710-B847CII te kopen:

Koop hier de Aces Aspire Chromebook!

Review: Acer Aspire Chromebook C710-B847CII 

De Acer Aspire Chromebook behoort niet tot de normale groep laptops; het besturingssysteem is namelijk totaal anders. De Acer Aspire Chromebook is binnen een mum van tijd opgestart; daarna kunt u inloggen op uw google account en verschijnt het keuzescherm. Hier kunt u kiezen wat u wilt doen; u kunt een document maken (wat overigens allemaal in de 'cloud' gaat) of u kunt applicaties uit de Chrome store downloaden. Voor mensen die niet bekent zijn met het Google besturingssysteem kan de Acer Aspire Chromebook even wennen zijn, maar als je met het apparaat om kan gaan, is het een geweldig slim apparaat. Chromebooks typeren zich door: 
 • De lange accuduur
 • Het snelle gebruik
 • Het korte opstarten
 • Het gebruik van het Chrome besturingssysteem
 • De lage prijs
Ik raad de Acer Aspire Chromebook aan voor iedereen die een beetje om kan gaan met laptops en een laptop voor een niet al te hoge prijs wilt kopen!

U kunt hieronder (in de reacties) uw mening over dit product achterlaten.


538 Hitzone 67 kopen en review lezen

Lees hier een review over de 538 Hitzone 67 en lees hoe u dit product kunt kopen.

538 Hitzone 67 kopen

De 538 Hitzone komt ieder jaar weer uit en dit jaar (13 september 2013) kwam de 538 Hitzone 67 uit. De 538 Hitzone 67 bestaat uit twee disks met allerlei verschillende liedjes; benieuwd? Klik dan op de link hieronder: 538 Hitzone 67 kopen!  

538 Hitzone 67 review

De 538 hitzone 67 bestaat uit twee grote tracklists; de 538 Hitzone 67 bestaat namelijk uit twee verschillende disks. 

Hieronder staan de tracks van de 538 Hitzone 67 CD 1:

1. Get Lucky                                              
2. Papaoutai
3. On Top Of The World
4. Treasure
5. Mi Mi Mi
6. Animals
7. Diamonds
8. Paper Doll
9. Lose Ourselves
10. Best I Ever Had
11. Echoes
12. Babel
13. Beter Laat Dan Nooit
14. Hey Lady Luck
15. Made In America
16. Undefeatable
17. Outta Nowhere
18. Same Love
19. Hot Hot Hot
20. Classic
21. Baby I
22. Een Barkie

Hieronder staan de tracks van de 538 Hitzone 67 CD 2:

1. Happy (Despicable Me 2)
2. Hunter
3. Ein Tag Am Strand
4. Made To Love
5. Play Hard
6. Safe And Sound
7. Close To You
8. We Can't Stop
9. Thinking About You
10. Burn
11. Love Somebody
12. In A World Like This
13. Breaking Away
14. You're Not The Only One
15. Finder
16. Waiting All Night
17. I Always Liked That
18. Lighter
19. Draaien
20. Come & Get It
21. Last Night Ever

U kunt hieronder (in de reacties) uw mening over dit product achterlaten.Stopwatch kopen en review - Bremshey Stopwatch Basis met grote display

Lees hier een review over de Bremshey Stopwatch Basis met grote display en lees hoe u dit product kunt kopen. Met een stopwatch kunt u tijden meten; hoe lang iemand er bijvoorbeeld over doet om een bepaalde afstand af te leggen.

Bremshey Stopwatch Basis met grote display kopen?

Als u een stopwatch van Bremshey wilt kopen, kunt u de link hieronder aanklikken:

Bremshey Stopwatch kopen!

Stopwatch review: Bremshey Stopwatch

De stopwatch gemaakt door Bremshey is eenvoudig in gebruik. Er is een grote display en maar een beperkt aantal knopje; voor de beginner met stopwatches is dit dus de ideale start stopwatch. Het is een stopwatch met grote display, geheugentijden, splittijd, digitale weergave van tijd, dag, maand, uren, minuten en seconden. Ik raad deze stopwatch aan, vanwege de lage prijs en alle mogelijkheden die het bezit!

Specificaties


 • Kunststof
 • 23 x 9 x 2 cm (lxbxh)
 • Met timer
 • Zwart
 • 64 g
 • Inclusief batterijen

 U kunt hieronder (in de reacties) uw mening over dit product achterlaten.Adidas Finale 2013 OMB kopen en review - Champions League voetbal

Lees hier een review over de Adidas Finale 2013 OMB bal; de officiële bal die in de Champions League gebruikt wordt en lees hoe u dit product kunt kopen.

Adidas Finale 2013 OMB bal kopen?

Alle officiële Champions League wedstrijden van 2013 worden met deze bal gespeeld. Het is een bal gemaakt door Adidas, klik op het linkje hieronder als je deze bal wilt kopen:

Review: Adidas Champions League 2013 bal 

Adidas heeft de officiële Champions League bal van 2013 gefabriceerd. De crème de la crème van de wereld zoals Messi, Ronaldo, Arjen Robben, etc. zal met deze bal gaan spelen. Deze bal is perfect gemaakt en er zijn geen nadelen (zover ik weet) te noemen. Het enige wat je als nadeel zou kunnen noemen, is de prijs; maar voor de echte Champions League/voetballiefhebber is dit het mooiste cadeau wat hij/zij voor de verjaardag kan krijgen!

Specificaties Adidas Finale 2013 OMB voetbal

Merk: Adidas
Type: Voetbal

 U kunt hieronder (in de reacties) uw mening over dit product achterlaten.Ballenpomp - kopen en review

Lees hier een review over een ballenpomp van bol.com en lees hoe u dit product kunt kopen.

Ballenpomp kopen

Lekke bal? Pompje nodig? Koop hier een ballenpomp!

Ballenpomp review

Veel mensen kopen met enige regelmaat nieuwe ballen omdat de bal zacht/lek is of omdat ze gewoon te lui zijn om een ballenpomp te kopen/gebruiken. Door het voetballen, loopt een bal langzamerhand steeds leger; dit proces gaat onbewust, maar het resultaat is na verloop van tijd al snel zichtbaar. Het merendeel van de Nederlanders koopt een nieuwe bal (Zoals de Derbystar Classic) en voetballen daar dan weer mee verder totdat ook deze bal 'zacht' is. In het kader van de crisis is het verstandig om ook een ballenpomp voor niet meer de zes euro aan te schaffen, zodat u niet telkens weer dure ballen van 20 a 30 euro hoeft te kopen. Mijn ervaringen met deze ballenpomp zijn goed en daarom raad ik iedere voetballer dit product aan!

Productspecificatie

 • Plastic met stalen naald.


 U kunt hieronder (in de reacties) uw mening over dit product achterlaten.Derbystar Classic voetbal kopen en review

Derbystar Classic Wit/Goud


Lees hier een review over de Derbystar Classic verkrijgbaar in de kleuren wit en goud. 

Derbystar Classic kopen

Klik hieronder op de link om deze voetbal te kopen:
Derbystar review

Voor voetbaltrainingen zijn goede voetballen een vereiste; voetballen met een lekke bal is voor de meeste mensen alleen iets als ze op straat gaan voetballen. Op het veld moet alles kloppen dus ook een goede Derbystar Classic moet aanwezig zijn. Deze voetbal is het populairst onder de voetballiefhebbers en dat is ook te merken aan de verkopen van de Derbystar Classic: dit type voetbal wordt het meest gekocht (via Bol.com). De mindere voetballers kunnen ook prima een potje voetballen met andere typen 'mindere' ballen, maar voor de lijn/hoofdteams die aan ballen spin geven, is de Derbystar toch wel een 'must'. 

Derbystar Classic voetbal specificaties

Merk: Derbystar
Soort product: voetbal

 U kunt hieronder (in de reacties) uw mening over dit product achterlaten.


Battlefield 4: kopen en review door Electronic Arts

Lees hier een review over Battlefield 4 en lees hoe u dit product kunt kopen. 

Battlefield 4 is sinds oktober dit jaar uit; de game is een 'must' onder gamers en heeft al een hoop goede kritieken gehad. U kunt Battlefield 4 natuurlijk via bol.com kopen;

Battlefield 4 kopen - Electronic Arts

Review Battlefield 4 - Electronic Arts

Battlefield 4 is een shooter game die iedereen die van schietspellen houdt, met plezier speelt. Het is een first person game, die zich vooral typeert door de mooie graphics. Battlefield 4 is altijd in een strijd met Call of Duty en ze proberen de nieuwe games ook bij iedere nieuwe release enorm te verbeteren; dit is bij Battlefield 4 enorm goed gebeurd. Battlefield 4 zit vol met voertuigen die je kunt gebruiken om over het land te reizen. Op het vlak voertuigen en graphics heeft de Battlefield serie een streepje voor op Call of Duty. Battlefield 4 heeft op bol.com (waar het een 'bestseller' is) laten blijken dat dit spel enorm populair is: ik raad het iedere game liefhebber aan!

Specificaties Battlefield 4


 • Fanatieke gamer
 • First Person
 • oktober 2013
U kunt hieronder (in de reacties) uw mening over dit product achterlaten.