zaterdag 22 maart 2014

Packard Bell iMedia S A3621 review, kopen, prijs en specificaties!

Packard Bell iMedia S A3621 review (recensie), specs, beoordelingen, ervaringen en bestellen. Ook prijzen, foto's en meningen over deze desktop. Lees hier mijn Packard Bell iMedia S A3621 review en lees hoe je het product online kunt kopen. Natuurlijk kun je je mening over deze pagina in een reactie achterlaten.

Packard Bell iMedia S A3621 - Desktop Packard Bell iMedia S A3621 kopen

Je kan dit product via een online webshop (Bol.com) kopen, als je geïnteresseerd bent, kunt u hieronder op het linkje klikken:

Bestel hier de Packard Bell iMedia S A3621!


Packard Bell iMedia S A3621 review

Deze Packard is een heel ander type laptop dan bijvoorbeeld de eerder gereviewde Acer extreme gaming PC. Hij verschilt dan ook enorm in prijs: daar waar de Acer meer dan 1000 euro kost, heb je deze Bell iMedia voor nog minder dan de helft van de prijs. Dat is dan ook de reden waarom deze desktop zo immens populair is. Natuurlijk zijn de specificaties niet geweldig zoals bij de wat duurdere PC's, maar daarentegen heb je wel een PC die in principe niet ondermaats presteert en die bovendien ook nog eens redelijke specs heeft. Om te beginnen zal ik mijn twijfels uitspreken over het design, want ik vind  deze desktop niet bepaalt de mooiste. Hij heeft daarentegen wel een goede AMD E processor en bovendien beschikt hij over 1 terrabyte aan opslaggeheugen. In dit opzicht doet hij dan ook niet onder voor zijn concurrenten. Daar komt nog eens bij dat hij over Windows 8.1 beschikt (modern besturingssysteem) en dit is dan ook de reden waarom veel mensen besluiten deze computer te kopen.

Specificaties

Wat: desktop
Type: Packard Bell iMedia S A3621
Afmetingen: 34 x 2 x 5 cm (lxbxh)
Geschikt voor: Iedereen (behalve gamers)
Prijs (Bol.com): 369
Mijn waardering/score: 3 sterren
Gewicht: 6900 gram
Vrijgegeven sinds: -

Als je deze Packard Bell iMedia S A3621 review nuttig vond, wordt het zeer gewaardeerd als je deze pagina deelt en erop reageert: Share & react! Daarnaast kan je me ook volgen op Google + !

Acer Predator G3-605 I9914 review, kopen, prijs en specificaties!

Acer Predator G3-605 I9914 review (recensie), specs, beoordelingen, ervaringen en bestellen. Ook prijzen, foto's en meningen over deze desktop. Lees hier mijn Acer Predator G3-605 I9914 review en lees hoe je het product online kunt kopen. Natuurlijk kun je je mening over deze pagina in een reactie achterlaten.

Acer Predator G3-605 I9914 - Desktop Acer Predator G3-605 I9914 kopen

Je kan dit product via een online webshop (Bol.com) kopen, als je geïnteresseerd bent, kunt u hieronder op het linkje klikken:

Bestel hier de Acer Predator G3-605 I9914!
Acer Predator G3-605 I9914 review

Deze Acer komt in meerdere categorieën opduiken als één van de beste computers van dit moment. Ook deze Acer is enorm populair onder een groot deel van de consumenten en dat heeft een positief resultaat op de verkopen tot nu toe. Bovendien is hij ook nog eens geschikt voor het spelen van games, het kijken van films en het downloaden van muziek. Hij beschikt daarnaast ook nog eens over een zeer gebruiksvriendelijk Windows 8.1 besturingssysteem; intel core i7 processor en daarnaast heeft hij ook nog eens meer dan voldoende geheugen. Hij beschikt namelijk over wel 2.12 TB (terrabyte) aan opslaggeheugen. Daarnaast ben ik ook van mening dat hij een sportief en strak design heeft dat goed past bij een echte gaming PC. Deze desktop is dus enorm snel en dat maakt hem aantrekkelijk voor iedere consument!

Specificaties

Wat: desktop
Type: Acer Predator G3-605 I9914
Afmetingen: 59 x 5 x 29 cm
Geschikt voor: Iedere consument (met name gamers)
Prijs (Bol.com): 1189 euro
Mijn waardering/score: 4.5 sterren
Gewicht: 12600 gram
Vrijgegeven sinds: -
Als je deze Acer Predator G3-605 I9914 review nuttig vond, wordt het zeer gewaardeerd als je deze pagina deelt en erop reageert: Share & react! Daarnaast kan je me ook volgen op Google + !