donderdag 31 oktober 2013

'Inferno' van Dan Brown kopen en review lezen

Lees hier een review over Inferno van Dan Brown en lees hoe u dit product kunt kopen.

Inferno is een boek geschreven door Dan Brown, het is al een tijdje op de markt en een enorm succes. Hieronder staat een linkje hoe u 'Inferno' kunt kopen;
Koop 'Inferno' van Dan Brown

Review van Inferno van Dan Brown

Het boek gaat over Robert Langdon die plotseling in een ziekenhuis wakker wordt. Langdon revalideert door hulp van zijn ietswat stoïcijnse vrouw en vertrekt daarna naar een ander gebied en komt in een groot avontuur terecht. Hij heeft codes die door een genie gevormd zijn (die zich bezighoudt met het einde van de wereld). Het verhaalt richt zich daarna op de strijd tussen Langdon en het mysterieuze genie die de codes gevormd heeft.

Dit boek heeft bewezen een groot succes te zijn; al een hele lange tijd staat dit boek hoog genoteerd bij recensies en verkopen. Ik raad dit boek vooral voor de avontuurlijke lezer aan!

Specificaties Inferno


 • Nederlands
 • 480 pagina's
 • Luitingh
 • mei 2013
U kunt hieronder (in de reacties) uw mening over dit product achterlaten.'Morgen ben ik weer thuis' kopen en review - Simone van der Vlugt

Lees hier een review over 'Morgen ben ik weer thuis' en lees hoe u dit boek van Simone van der Vlugt kunt kopen!

Simone van der Vlugt is al bekend in de literaire wereld met onder meer boeken als: 'Aan niemand vertellen' en 'In mijn dromen'. Onlangs bracht ze een nieuwe boek uit genaamd 'Morgen ben ik weer thuis'; een nietszeggende titel op het oog, maar wel vol spanning..

'Morgen ben ik weer thuis' kopen

Review over 'Morgen ben ik weer thuis' door Simone van der Vlugt

Morgen ben ik weer thuis, is een boek dat gaat over een elfjarig meisje genaamd Britt. Na haar balletles komt ze opeens niet meer thuis, terwijl daar geen enkele aanwijzing toe is; ze leidde een gelukkig leven. Om Britt terug te vinden proberen ze vanalles: er wordt een amber-alert uitgebracht en de politie gaat op zoek naar getuigen. Er zijn slechts een aantal aanwijzingen die de politie in de richting van de dader brengt, maar de bevoegdheid van de politie stopt bij de grens...

De mening over 'Morgen ben ik weer thuis' zijn heel uiteenlopend; sommige mensen typeren het als jeugdboek, terwijl volwassenen het ook met plezier kunnen lezen. Voor de Simone van der Vlugt liefhebbers is dit boek dus een zekere aanrader!

Specificaties


 • Nederlands
 • 276 pagina's
 • Anthos
 • juli 2013
Hieronder (in de reacties) kunt u uw mening achterlaten over het boek.

Jan Boskamp - 'Geen gezeik' kopen en review

Jan Boskamp heeft onlangs zijn boek 'Geen gezeik' uitgebracht; lees hier hoe je 'Geen gezeik' van Jan Boskamp kunt kopen en lees hier reviews over dit boek.

Koop 'Geen gezeik' van Jan Boskamp

Over het boek 'Geen gezeik' - review

Jan Boskamp - een ex-feyenoorder die op jonge leeftijd bij Feyenoord een contractje aangeboden kreeg - heeft onlangs een boek uitgebracht. De literatuur wereld werd op haar kop gezet, doordat het boek van Jan Boskamp meer succes kreeg dan verwacht. Vooral een grote groep Voetbal Internation fans heeft dit succes hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt.

Jan Boskamp heeft met het uitbrengen van zijn boek 'Geen gezeik' een kijkje gegeven in zijn leven. Men kent hem bij voetballiefhebber als een 'knuffelbeer' met 'losse handjes' en dat was vroeger ook al zo; hier schrijft hij in z'n boek ook nadrukkelijk over. Het boek gaat over het leven van Jan Boskamp, maar het boek is geschreven door Wim de Bock.

Dit boek beschrijft hoe Jan Boskamp van straatschoffie opgroeit tot een bekend man. Maar hij blijft zichzelf ondanks zijn reputatie..

Dit boek is een echte aanrader voor de levensgenieter en de voetballiefhebber!

 Specificaties


 • Nederlands
 • 291 pagina's
 • Vi Boeken
 • september 2013
Hieronder (in de reacties) kunt u uw mening over het boek 'Geen gezeik' achterlaten.


De grote bosatlas 54e editie - kopen/review

Lees hier hoe u 'De grote bosatlas' - de 54e editie - kunt kopen en waar u deze bosatlas voor kunt gebruiken!

Bosatlas 54e editie kopen:

De grote bosatlas is een must voor bijna iedere scholier: vooral bij aardrijkskunde, maar soms ook bij vakken als geschiedenis heb je een bosatlas nodig. Eindexamens bij Aardrijkskunde stellen het zo ongeveer verplicht om handig te zijn met atlassen, daarom raad ik iedereen aan om een bosatlas te kopen;

Koop hier 'De bosatlas' - 54e editie

Voor- en nadelen van 'De bosatlas':

Voordelen:
- Je bent altijd up to date doordat de Bosatlas ieder jaar vernieuwd en verbeterd wordt.
- De bosatlas heeft een groot aantal thematische kaarten waarin onderlinge verschillen tussen regio's en landen  duidelijk te zien zijn.
- De bosatlas is enorm handig om uw topografische kennis te verbeteren; de overzichtskaarten geven een duidelijk overzicht van waar landen liggen en hoe ze heten.

Nadelen:
- De prijs

Specificaties van 'De grote bosatlas' van Noordhoff uitgevers

 • Nederlands
 • 312 pagina's
 • Noordhoff Uitgevers B.V.
 • 54
 • juni 2012
Op bol.com heeft dit boek een gemiddelde 5 sterrenrating; iedereen raadt je het boek aan.

Hieronder kunt u uw mening achterlaten over de bosatlas.