maandag 16 december 2013

"Vechtlust (boek)" kopen en review

Vechtlust (boek van Vincent de Vries): review, specificaties en online kopen

Lees hier mijn review (recensie) over Vechtlust en lees hoe je het product online kunt kopen. Daarnaast leest u over specificaties, beoordelingen en mijn mening over het product! Natuurlijk kun je je mening over dit artikel in een reactie (onderaan de pagina) achterlaten.

Kopen: Vechtlust (boek)

Je kan dit product via een online webshop kopen, als je geïnteresseerd bent, kunt u hieronder op het linkje klikken (hier kan je het product ook bestellen als je wilt): Vechtlust (boek) hier kopen!

Review/specificatie: Vechtlust (boek)

Vechtlust is een boek dat zich geheel richt op het opmerkelijke leven van profvoetballer en international Fernando Ricksen. Deze internationaal is altijd een groot voetballer geweest en met hele grote dosis talent, maar in de voetballerij wordt niet iedereen die goed kan voetballen zomaar voetballer; verleidingen zoals drank, drugs, sex en omkoping liggen op de loer. Fernando Ricksen was zowel op als naast het veld een enorme vechter, maar ook hij kon zijn drank- en drugsgebruik maar nauwelijks op orde houden. Lees hier in dit boek alles over en maak kennis met alles waarmee de voetbalwereld samenhangt.. 

Specificaties:

Wat: Boek
Type: Vechtlust
Extra bijzonderheden: Biografie, Voetbal, Verslavingen

Prijs en beoordeling door de consumenten van bol.com

Prijs: 19,95 €
Beoordeling: 4 sterren door bol.com (gebruikers)

 U kunt hieronder (in de reacties) uw mening achterlaten. Hieronder is een afbeelding te zien van dit product; door op deze afbeelding te klikken wordt u direct doorgestuurd naar een webshop waar u dit product kunt kopen. Volg mij nu ook op Google +:

"Debet (boek)" kopen en review

Debet (boek van Saskia Noort): review, specificaties, kopen (prijs) en beoordelingen

Lees hier mijn review (recensie) over Debet (boek) en lees hoe je het product online kunt kopen. Daarnaast leest u over specificaties, beoordelingen en mijn mening over het product! Natuurlijk kun je je mening over dit artikel in een reactie (onderaan de pagina) achterlaten.

Kopen: Debet 

Je kan dit product via een online webshop kopen, als je geïnteresseerd bent, kunt u hieronder op het linkje klikken (hier kan je het product ook bestellen als je wilt): Debet (boek) hier kopen!

Review/specificatie: Debet (boek)

Dit boek laat je huiveren over gruweldaden die er in de wereld gebeuren en je leert ook dat een ongeluk in een klein hoekje zit. De hoofdpersoon verliest haar man op een manier waarvan ze zelf niet goed het hoe en wat weet. Hier komt nog eens bij dat ze ook nog eens op haar dochters moet letten die in een fase zitten die men zou typeren als de 'puber fase'. Langzaam maar zeker ontdekt ze van alles waarvan ze een aantal jaar geleden nog geen blijk van had kunnen hebben. 

Specificaties:

Wat: Boek
Type: Debet - Saskia Noort
Extra bijzonderheden: Spannend

Prijs en beoordeling door de consumenten van bol.com

Prijs: 19,95 €
Beoordeling: 4,5 sterren door bol.com (gebruikers)

 U kunt hieronder (in de reacties) uw mening achterlaten. Hieronder is een afbeelding te zien van dit product; door op deze afbeelding te klikken wordt u direct doorgestuurd naar een webshop waar u dit product kunt kopen.

"Toen ik je zag (boek)" kopen en review

Recensie over Toen ik je zag (boek van Isa Hoes) - specificaties, review en kopen (prijs)

Lees hier mijn review (recensie) over Toen ik je zag (boek) en lees hoe je het product online kunt kopen. Daarnaast leest u over specificaties, beoordelingen en mijn mening over het product! Natuurlijk kun je je mening over dit artikel in een reactie (onderaan de pagina) achterlaten.

Kopen: Toen ik je zag (boek) 

Je kan dit product via een online webshop kopen, als je geïnteresseerd bent, kunt u hieronder op het linkje klikken (hier kan je het product ook bestellen als je wilt):

Toen ik je zag (boek) hier kopen!

Review/specificatie: Toen ik je zag (boek)

Dit boek is een prachtig geschreven boek van Isa Hoes. In dit boek zijn er een hoop motieve aan te wijzen, maar naar mijn mening is het voornaamste motief: 'de liefde'. Dit boek geeft vlot een verhaal weer waarin zowel sprake is van ups als van downs; het verhaal gaat over een persoon die aan depressiviteit leidt, maar eens te meer komt er ook in dit boek een belangrijk moraal naar boven (waarover je niet kan twisten), namelijk: liefde overwint alles!

Specificaties:

Wat: Boek
Type: Toen ik je zag
Extra bijzonderheden: Liefde, depressiviteit en vlot geschreven

Prijs en beoordeling door de consumenten van bol.com

Prijs: 19,95 €
Beoordeling: 4,5 sterren door bol.com (gebruikers)

 U kunt hieronder (in de reacties) uw mening achterlaten. Hieronder is een afbeelding te zien van dit product; door op deze afbeelding te klikken wordt u direct doorgestuurd naar een webshop waar u dit product kunt kopen.