donderdag 5 december 2013

Logitech H800 draadloze koptelefoon/headset - kopen en review

Logitech H800 draadloze koptelefoon/headset: review, specificaties en online kopen

Lees hier mijn review (recensie) over deze Logitech H800 koptelefoon en lees hoe je het product online kunt kopen. Daarnaast leest u over specificaties, beoordelingen en mijn mening over het product! Natuurlijk kun je je mening over dit artikel in een reactie (onderaan de pagina) achterlaten.

Kopen: Logitech H800 koptelefoon 

Je kan dit product via een online webshop kopen, als je geïnteresseerd bent, kunt u hieronder op het linkje klikken (hier kan je het product ook bestellen als je wilt): Logitech H800 koptelefoon hier kopen!

Review/specificatie: Logitech H800 draadloze (wireless) headset 

Deze Logitech H800 koptelefoon is een zogenaamde 'wireless (draadloze) headset', dat wil zeggen dat dit toestel niet direct verbonden hoeft te zijn met apparatuur. De Logitech H800 koptelefoon kun je niet alleen gebruiken voor het luisteren van muziek, maar ook voor het spelen van bijvoorbeeld videogames. Deze headset is dus zowel een aanrader voor de gamers als de muziekliefhebbers!

Specificaties:

  • Stereo
  • Model: Draadloze Hoofdtelefoon
Prijs en beoordeling door de consumenten van bol.com

Prijs: 70 €
Beoordeling: 5 sterren door bol.com (gebruikers)

Logitech H800 Wireless headset - Zwart U kunt hieronder (in de reacties) uw mening achterlaten. Hiernaast is een afbeelding te zien.

1 opmerking: