donderdag 19 december 2013

"Niet te filmen - Het leven van een loser" review en online kopen

Niet te filmen - Het leven van een loser: review, specificaties en online kopen

Lees hier mijn review (recensie) over Niet te filmen - Het leven van een loser en lees hoe je het product online kunt kopen. Daarnaast leest u over specificaties, beoordelingen en mijn mening over het product! Natuurlijk kun je je mening over dit artikel in een reactie (onderaan de pagina) achterlaten.

Kopen: Niet te filmen - Het leven van een loser

Je kan dit product via een online webshop kopen, als je geïnteresseerd bent, kunt u hieronder op het linkje klikken (hier kan je het product ook bestellen als je wilt): Niet te filmen hier kopen!

Review/specificatie: Niet te filmen - Het leven van een loser

Dit boek is van de zeer bekende serie van "het leven van een loser". In dit boek maakt een loser allerlei alledaagse dingen mee, waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt. Deze loser kan daar niet mee omgaan en werkt zich continu weer op komische manieren in de problemen. De serie van deze boeken is ook in het Engels verkrijgbaar.

Specificaties:

Wat: boek
Type: Niet te filmen - Het leven van een loser
Extra bijzonderheden: Grappig, vlot te lezen, in het Engels verkrijgbaar

Prijs en beoordeling door de consumenten van bol.com

Prijs: 14,95 €
Beoordeling: - sterren door bol.com (gebruikers)

 U kunt hieronder (in de reacties) uw mening achterlaten. Hieronder is een afbeelding te zien van dit product; door op deze afbeelding te klikken wordt u direct doorgestuurd naar een webshop waar u dit product kunt kopen.

Volg mij nu ook op Google plus:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten