zondag 26 januari 2014

HP Pavilion 500-005ED review en online kopen

HP Pavilion 500-005ED: review (recensie), specificaties, bijzonderheden en kopen.

Lees hier mijn review (recensie) over deze HP Pavilion 500-005ED en lees hoe je het product online kunt kopen. Daarnaast leest u over specificaties, beoordelingen en mijn mening over het product! Natuurlijk kun je je mening over deze review in een reactie (onderaan de pagina) achterlaten.

HP Pavilion 500-005ED - DesktopKopen: HP Pavilion 500-005ED

Je kan dit product via een online webshop kopen, als je geïnteresseerd bent, kunt u hieronder op het linkje klikken (hier kan je het product ook bestellen als je wilt):

HP Pavilion 500-005ED hier kopen!

Review/specificatie: HP Pavilion 500-005ED

Deze HP Pavilion ziet er heel bescheiden uit, maar dit is in tegenstelling tot zijn prestaties. Krachtig, snel en bovenal modern! Deze HP Pavilion 500-005ED beschikt namelijk over de mogelijkheid van een Windows 8 besturingssysteem: dat is voor velen een geweldig besturingssysteem, maar voor sommigen een echte 'don't'. Daarnaast heeft deze HP Pavilion 500-005ED een krachtige all-round processor die zorgt voor optimale performances. Ook de graphics van deze Pavilion desktop zijn hoogstaand en daarnaast ziet hij er ook nog eens erg leuk uit. Een strak en modern design, redelijk goedkoop en daarnaast ook nog eens enorm snel, kortom: een budget desktop van goede kwaliteit. 

Specificaties:

Wat: PC/ desktop
Type: HP Pavilion 500-005ED
Extra bijzonderheden: All-round processor, mogelijkheid tot Windows 8

Prijs en beoordeling door de consumenten van bol.com

Prijs: 519€
Beoordeling: - sterren door bol.com (gebruikers)

U kunt hieronder (in de reacties) uw mening achterlaten. Hieronder is een afbeelding te zien van dit product; door op deze afbeelding te klikken wordt u direct doorgestuurd naar een webshop waar u dit product kunt kopen.

Volg mij nu ook op Google plus:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten