dinsdag 14 januari 2014

Samsung Galaxy Tab3 review en online kopen

Samsung Galaxy Tab3: review (recensie), specificaties, bijzonderheden en kopen.

Lees hier mijn review (recensie) over deze Samsung Galaxy Tab3 en lees hoe je het product online kunt kopen. Daarnaast leest u over specificaties, beoordelingen en mijn mening over het product! Natuurlijk kun je je mening over deze review in een reactie (onderaan de pagina) achterlaten.
Samsung Galaxy Tab3 8.0 (T310) - WiFi / Wit
Kopen: Samsung Galaxy Tab3

Je kan dit product via een online webshop kopen, als je geïnteresseerd bent, kunt u hieronder op het linkje klikken (hier kan je het product ook bestellen als je wilt):

Samsung Galaxy Tab3 hier kopen!


Review/specificatie: Samsung Galaxy Tab3

Deze Samsung Galaxy Tab3 is iets groter dan zijn voorganger, dat wil zeggen wel 8 inch. Daar komt nog eens bij dat deze Samsung Galaxy Tab3 beschikt over het Android 4.2 besturingssysteem. Een ander voordeel is het 16GB opslaggeheugen, die evenals het opslaggeheugen van de Galaxy Tab2 uitbreidbaar is. Daar komt nog eens bij dat deze Samsung een extreem krachtige processor heeft en je er dus er gemakkelijk op kunt werken. Het besturingssysteem is eenvoudig en dat maakt dat deze tablet voor iedereen toegankelijk is. Kortom: een mooie tablet voor een goede prijs.

Specificaties:

Wat: tablet
Type: Samsung Galaxy Tab3
Extra bijzonderheden: goede prijs-kwaliteitsverhouding, besturingssysteem, Android 4.2

Prijs en beoordeling door de consumenten van bol.com

Prijs: 255€
Beoordeling: 4 sterren door bol.com (gebruikers)

U kunt hieronder (in de reacties) uw mening achterlaten. Hieronder is een afbeelding te zien van dit product; door op deze afbeelding te klikken wordt u direct doorgestuurd naar een webshop waar u dit product kunt kopen.

Volg mij nu ook op Google plus:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten