vrijdag 1 november 2013

Kopen/reserveren & Review - Sony Playstation 4

Lees hier een review over de Sony Playstation 4 en lees hoe u dit product kunt kopen. De Sony Playstation 4 is een game console die eind 2013 zal worden gereleased; natuurlijk kunt u deze PS 4 nu al pre-orderen/kopen/reserveren. Hier vertel ik u alles over de Playstation 4 van Sony: hoe je deze console moet kopen, de specificaties van de PS4 en wat ik van de Playstation 4 vindt.

Playstation 4 - pre-orderen/kopen/reserveren

De Playstation 4 is al via allerlei webshops te pre-orderen, zodat jij de Playstation 4 op de dag van de release hebt, hieronder staat een linkje die verwijst naar bol.com, waar je de PS4 nu al kunt reserveren:

Review - Sony Playstation 4 (PS 4)

De Playstation 4 zal eind dit jaar (2013) uitkomen en daarom valt er nog niet zoveel te zeggen over de console an sich. Ik moet mijn mening dus onderbouwen uit meningen van anderen en uit specificaties die al een tijdje bekend zijn over de PS4. Zover ik gehoord heb typeert de Playstation 4 zich met de volgende zaken:
  • De relatief goedkope prijs (400,-) ten opzichte van de Xbox one
  • Het grote realistische gehalte
  • De mooie graphics
Tot nu toe zijn de meningen over de Playstation 4 gemiddeld genomen erg  positief. In sommige peilingen onder gamers, is duidelijk te zien dat het meerendeel van de gamers de Playstation 4 boven de Xbox one prefereert. Het enige nadeel is wel dat je voor het Internet op de Playstation 4 moet gaan betalen.. Maar daar krijg je wel een hele hoop leuke extra's voor (die zeker die 5,- waard zijn). Ik raad de Playstation 4 dus voor alle gameliefhebbers aan!

Specificaties PS 4

Nog niets is zeker over de specificaties van de PS 4; als de console eenmaal gereleased is, zal snel vanalles duidelijk worden over de specs.

Sony Playstation 4 - PS4U kunt hieronder (in de reacties) uw mening over dit product achterlaten.



1 opmerking:

  1. Wat vindt jij van dit product? Wat vindt jij van deze review? Laat hier je meningen en ervaringen over deze review/ product achter. Alvast bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen