woensdag 8 januari 2014

"Samsung ATIV Book 9 Lite NP905S3G-K01NL" review en online kopen

Samsung ATIV Book 9 Lite NP905S3G-K01NL: review (recensie), specificaties, bijzonderheden en kopen.

Lees hier mijn review (recensie) over deze Samsung ATIV Book 9 Lite NP905S3G-K01NL en lees hoe je het product online kunt kopen. Daarnaast leest u over specificaties, beoordelingen en mijn mening over het product! Natuurlijk kun je je mening over deze review in een reactie (onderaan de pagina) achterlaten.

Samsung ATIV Book 9 Lite NP905S3G-K01NL reviewKopen: Samsung ATIV Book 9 Lite NP905S3G-K01NL

Je kan dit product via een online webshop kopen, als je geïnteresseerd bent, kunt u hieronder op het linkje klikken (hier kan je het product ook bestellen als je wilt):

Samsung ATIV Book 9 Lite hier kopen!
Review/specificatie: Samsung ATIV Book 9 Lite NP905S3G-K01NL

Deze Samsung laptop is een ideale 'tussenstap' laptop: deze laptop is namelijk niet extreem duur, maar wel prima voor al het dagelijkse gebruik. Deze Samsung heeft ook een prima beeldscherm met een formaat van 13.3 inch scherm. Daarnaast heeft deze ATIV Book ook een zeer nieuw besturingssysteem: Windows 8. Door sommige gebruikers wordt Windows 8 als een ideaal besturingssysteem ervaren, maar er is ook een anti-community tegen dit hele besturingssysteem. De processor van deze laptop is niet beter dan van de gemiddelde laptop, maar daarentegen is het wel een prima functionele 1.4 GHZ processor. Daar komt nog eens bij dat deze Samsung ATIV Book 9 Lite NP905S3G-K01NL een goede AMD Radeon videokaart heeft, kortom: deze Samsung laptop is een handige laptop die voor iedereen toegankelijk is en beschikt over een goede videokaart en processor.

Specificaties:

Wat: laptop
Type: Samsung ATIV Book 9 Lite NP905S3G-K01NL
Extra bijzonderheden: 13,3 inch scherm, Windows 8 besturingssysteem, 1.4 GHZ Processor

Prijs en beoordeling door de consumenten van bol.com

Prijs: 659€
Beoordeling: - sterren door bol.com (gebruikers)

U kunt hieronder (in de reacties) uw mening achterlaten. Hieronder is een afbeelding te zien van dit product; door op deze afbeelding te klikken wordt u direct doorgestuurd naar een webshop waar u dit product kunt kopen.

Volg mij nu ook op Google plus:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten