woensdag 8 januari 2014

"Samsung XE303C12-A01NL" review en online kopen

Samsung XE303C12-A01NL: review (recensie), specificaties, bijzonderheden en kopen.

Lees hier mijn review (recensie) over deze Samsung XE303C12-A01NL en lees hoe je het product online kunt kopen. Daarnaast leest u over specificaties, beoordelingen en mijn mening over het product! Natuurlijk kun je je mening over deze review in een reactie (onderaan de pagina) achterlaten.

Samsung XE303C12-A01NL reviewKopen: Samsung XE303C12-A01NL

Je kan dit product via een online webshop kopen, als je geïnteresseerd bent, kunt u hieronder op het linkje klikken (hier kan je het product ook bestellen als je wilt):

Samsung XE303C12-A01NL hier kopen!
Review/specificatie: Samsung XE303C12-A01NL

Deze Samsung behoort tot de zogenaamde 'Chromebook' serie. Dat wil zeggen dat deze laptops over een bijzonder Chrome besturingssysteem beschikken en daarom alles via Chrome draait. Zo heb je een Chrome Web Store, bovendien log je standaard in op je Gmail account en daarnaast is dus alles gekoppeld aan het 'in de cloud' werken. Een ander kenmerk van deze Samsung XE303C12-A01NL is het gewicht; extreem licht (evenals alle andere Chromebooks). Door het formaat (11,6 inch) en het gewicht is dit de ideale laptop die je overal mee naartoe neemt. De trein, op vakantie of in het vliegtuig? Het kan allemaal, alleen Internet is voor de meeste applicaties wel een vereiste voor deze Samsung XE303C12-A01NL. Daarnaast beschikt deze Samsung Chromebook over een accu die het soms wel langer dan 8 uur volhoudt en daar komt nog eens bij dat deze Samsung laptop niet langer dan 20 secondes over doet om helemaal op te starten, ideaal dus! De prijs is daarnaast ook geen issue, want deze Samsung heb je al voor slechts 279 euro (zie linkje hierboven en onder).

Specificaties:

Wat: laptop
Type: Samsung XE303C12-A01NL
Extra bijzonderheden: goedkoop, snel, krachtige accu, licht, makkelijk om mee te nemen, altijd in de cloud werken

Prijs en beoordeling door de consumenten van bol.com

Prijs: 279€
Beoordeling: 4,5 sterren door bol.com (gebruikers)

U kunt hieronder (in de reacties) uw mening achterlaten. Hieronder is een afbeelding te zien van dit product; door op deze afbeelding te klikken wordt u direct doorgestuurd naar een webshop waar u dit product kunt kopen.

Volg mij nu ook op Google plus:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten