maandag 16 december 2013

"Debet (boek)" kopen en review

Debet (boek van Saskia Noort): review, specificaties, kopen (prijs) en beoordelingen

Lees hier mijn review (recensie) over Debet (boek) en lees hoe je het product online kunt kopen. Daarnaast leest u over specificaties, beoordelingen en mijn mening over het product! Natuurlijk kun je je mening over dit artikel in een reactie (onderaan de pagina) achterlaten.

Kopen: Debet 

Je kan dit product via een online webshop kopen, als je geïnteresseerd bent, kunt u hieronder op het linkje klikken (hier kan je het product ook bestellen als je wilt): Debet (boek) hier kopen!

Review/specificatie: Debet (boek)

Dit boek laat je huiveren over gruweldaden die er in de wereld gebeuren en je leert ook dat een ongeluk in een klein hoekje zit. De hoofdpersoon verliest haar man op een manier waarvan ze zelf niet goed het hoe en wat weet. Hier komt nog eens bij dat ze ook nog eens op haar dochters moet letten die in een fase zitten die men zou typeren als de 'puber fase'. Langzaam maar zeker ontdekt ze van alles waarvan ze een aantal jaar geleden nog geen blijk van had kunnen hebben. 

Specificaties:

Wat: Boek
Type: Debet - Saskia Noort
Extra bijzonderheden: Spannend

Prijs en beoordeling door de consumenten van bol.com

Prijs: 19,95 €
Beoordeling: 4,5 sterren door bol.com (gebruikers)

 U kunt hieronder (in de reacties) uw mening achterlaten. Hieronder is een afbeelding te zien van dit product; door op deze afbeelding te klikken wordt u direct doorgestuurd naar een webshop waar u dit product kunt kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten