maandag 16 december 2013

"Vechtlust (boek)" kopen en review

Vechtlust (boek van Vincent de Vries): review, specificaties en online kopen

Lees hier mijn review (recensie) over Vechtlust en lees hoe je het product online kunt kopen. Daarnaast leest u over specificaties, beoordelingen en mijn mening over het product! Natuurlijk kun je je mening over dit artikel in een reactie (onderaan de pagina) achterlaten.

Kopen: Vechtlust (boek)

Je kan dit product via een online webshop kopen, als je geïnteresseerd bent, kunt u hieronder op het linkje klikken (hier kan je het product ook bestellen als je wilt): Vechtlust (boek) hier kopen!

Review/specificatie: Vechtlust (boek)

Vechtlust is een boek dat zich geheel richt op het opmerkelijke leven van profvoetballer en international Fernando Ricksen. Deze internationaal is altijd een groot voetballer geweest en met hele grote dosis talent, maar in de voetballerij wordt niet iedereen die goed kan voetballen zomaar voetballer; verleidingen zoals drank, drugs, sex en omkoping liggen op de loer. Fernando Ricksen was zowel op als naast het veld een enorme vechter, maar ook hij kon zijn drank- en drugsgebruik maar nauwelijks op orde houden. Lees hier in dit boek alles over en maak kennis met alles waarmee de voetbalwereld samenhangt.. 

Specificaties:

Wat: Boek
Type: Vechtlust
Extra bijzonderheden: Biografie, Voetbal, Verslavingen

Prijs en beoordeling door de consumenten van bol.com

Prijs: 19,95 €
Beoordeling: 4 sterren door bol.com (gebruikers)

 U kunt hieronder (in de reacties) uw mening achterlaten. Hieronder is een afbeelding te zien van dit product; door op deze afbeelding te klikken wordt u direct doorgestuurd naar een webshop waar u dit product kunt kopen. Volg mij nu ook op Google +:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten