maandag 16 december 2013

"Toen ik je zag (boek)" kopen en review

Recensie over Toen ik je zag (boek van Isa Hoes) - specificaties, review en kopen (prijs)

Lees hier mijn review (recensie) over Toen ik je zag (boek) en lees hoe je het product online kunt kopen. Daarnaast leest u over specificaties, beoordelingen en mijn mening over het product! Natuurlijk kun je je mening over dit artikel in een reactie (onderaan de pagina) achterlaten.

Kopen: Toen ik je zag (boek) 

Je kan dit product via een online webshop kopen, als je geïnteresseerd bent, kunt u hieronder op het linkje klikken (hier kan je het product ook bestellen als je wilt):

Toen ik je zag (boek) hier kopen!

Review/specificatie: Toen ik je zag (boek)

Dit boek is een prachtig geschreven boek van Isa Hoes. In dit boek zijn er een hoop motieve aan te wijzen, maar naar mijn mening is het voornaamste motief: 'de liefde'. Dit boek geeft vlot een verhaal weer waarin zowel sprake is van ups als van downs; het verhaal gaat over een persoon die aan depressiviteit leidt, maar eens te meer komt er ook in dit boek een belangrijk moraal naar boven (waarover je niet kan twisten), namelijk: liefde overwint alles!

Specificaties:

Wat: Boek
Type: Toen ik je zag
Extra bijzonderheden: Liefde, depressiviteit en vlot geschreven

Prijs en beoordeling door de consumenten van bol.com

Prijs: 19,95 €
Beoordeling: 4,5 sterren door bol.com (gebruikers)

 U kunt hieronder (in de reacties) uw mening achterlaten. Hieronder is een afbeelding te zien van dit product; door op deze afbeelding te klikken wordt u direct doorgestuurd naar een webshop waar u dit product kunt kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten